Αποφάσεις


Παράγουμε αποτελέσματα!

Από τραυματισμούς που αλλάζουν τη ζωή έως ασφαλιστικές διαφορές, βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν. Ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι δικηγόροι για τροχαία ατυχήματα, και τους έχουμε στην ομάδα μας.


Όλες οι Υποθέσεις

Tραυματισμός από τροχαίο ατύχημα
254.800€
Ο πελάτης μας σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος αιτούνταν αποζημίωσης για την περιουσιακή και μη περιουσιακή ζημιά που υπέστην. Συγκεκριμένα, ως προς τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, το αυτοκίνητο του αντιδίκου εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με έτερο όχημα, καθώς και αυτό του πελάτη μας, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και να τραυματισθεί σοβαρά, ήτοι υπέστην πολλαπλά κατάγματα πλευρών αριστερά, πνευμονικές θλάσεις, κατάγματα στέρνου, συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωμογλήνης, κάταγμα περιφερειακού άκρου αριστερής κλείδας, κατακερματισμό κεφαλής και εγγύς τριτημορίου αριστερού βραχιόνιου οστού, αποσπαστικό κάταγμα ακανθώδων αποφύσεων Θ1, Θ2,Θ3, καθώς και μόνιμη αναπηρία κατά ποσοστό 20%.

Το Δικαστήριο κρίνοντας κατ’ ουσίαν την εν λόγω υπόθεση του επιδίκασε το ποσό των 4.800,00 ευρώ για πλασματικές δαπάνες οικιακής βοηθού, 150.000,00 ευρώ ένεκα χρηματικής ικανοποίησης για την ηθική βλάβη, που υπέστην εκ του τραυματισμού του και 100.000,00 ευρώ ως αποζημίωση για την αναπηρία που του προκάλεσε ο τραυματισμός του. Ήτοι, συνολικά επιδικάσθηκε στο πελάτη μας το συνολικό ποσό των 254.800,00 ευρώ.

Tροχαίο ατύχημα με μηχανή
194.218,59€
Ο πελάτης μας σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος αιτούνταν αποζημίωση για την περιουσιακή και μη περιουσιακή ζημιά που υπέστην. Συγκεκριμένα, ως προς τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, ο πελάτης μας οδηγούσε με κανονική ταχύτητα, όταν ο αντίδικος κινούμενος σε αντίθετη πορεία με τον πελάτη μας επιχείρησε και εν τέλει εισήλθε ανεξέλεγκτα και με βιασύνη στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με τη μηχανή που οδηγούσε ο πελάτης μας και να την εμβολίσει στο μπροστινό μέρος. Ο πελάτης μας από το εν λόγω τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε βαρύτατα, ενώ η μηχανή του καταστράφηκε ολοσχερώς. Ειδικότερα, η επίδικη σύγκρουση προκάλεσε στο πελάτη μας σοβαρές σωματικές βλάβες, ήτοι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συντριπτικό κάταγμα κεφαλής δεξιού βραχιονίου οστού και εξάρθρημα αυτού, θλαστικό τραύμα αριστερής παρειάς και μόνιμη αναπηρία κατά ποσοστό 80%.

Το Δικαστήριο επιλαμβανόμενο της υποθέσεως αυτής επιδίκασε στον πελάτη μας το ποσό των 1.400,00 ευρώ ως αποζημίωση για την ολοσχερή καταστροφή της μοτοσικλέτας του, το ποσό των 260,00 ευρώ για την αγορά γυαλιών, το ποσό των 30,00 ευρώ για ιατρικές δαπάνες εξέτασης και συγκεκριμένα για την ενοικίαση αεροστρώματος με αντλία, το ποσό των 35,54 ευρώ για δαπάνες ιατρικής εξέτασης και συγκεκριμένα για την διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ποσό των 157,86 ευρώ για αγορά φαρμάκων, το ποσό των 680,00 ευρώ ένεκα δαπανών καυσίμων, το ποσό των 22.500,00 ευρώ για πλασματική δαπάνη οικιακής βοηθού, το ποσό των 6.905,19 ευρώ για δαπάνες νοσηλείων σε ιδιωτικό κέντρο αποθεραπείας, το ποσό των 80.000,00 ευρώ ένεκα χρηματική ικανοποίησης ηθικής βλάβης λόγω του τραυματισμού μου και το ποσό των 80.000,00 ευρώ λόγω της αναπηρίας που υπέστην λόγω του ένδικου ατυχήματος. Ως εκ τούτου, η αποζημίωση του πελάτη μας ένεκα της περιουσιακής και μη περιουσιακής βλάβης που υπέστην ανήλθε στο ποσό των 194.218,59 ευρώ.

Tραυματισμός από τροχαίο ατύχημα
85.893,76€
Ο πελάτης μας σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος αιτούνταν αποζημίωση για την περιουσιακή και μη περιουσιακή ζημιά, που υπέστην, καθώς και η σύζυγος αυτού, η οποία υπήρξε συνεπιβάτης κατά τον χρόνο του ατυχήματος. Συγκεκριμένα ως προς τα πραγματικά περιστατικά της υπό κρίση υπόθεσης, ο αντίδικος εισήλθε παρανόμως επί της διασταυρώσεως, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη, που είχε επί της πορείας του, με αποτέλεσμα να επιπέσει το όχημα του αντιδίκου επί της αριστερής πλευράς της δίκυκλης μοτοσικλέτας του πελάτη μας. Από την εν λόγω δε σύγκρουση, ο πελάτης μας και η σύζυγός του τραυματίσθηκαν σοβαρά και υπέστην υλικές ζημιές. Ειδικότερα, ο πελάτης μας υπέστην συνδεσμική κάκωση αριστερού γόνατος, εγκαύματα τριβής δεξιού αγκώνος και κάκωση κεφαλής, ενώ η σύζυγός του κάταγμα οσφυικής μοίρας Ο1 και Ο4 σπονδύλου, κάταγμα διπολικό-υποτροχαντήριο και διάφυσης δεξιού μηριαίου, κάταγμα αριστερού ώμου και κάταγμα τέταρτης πλευράς αριστερά.

Το Δικαστήριο αποφαινόμενο επί της ουσιαστικής βασιμότητας της αγωγής μας, επιδίκασε στο πελάτη μας 630,00 ευρώ ένεκα δαπανών βελτιωμένης διατροφής, 3.500,00 ευρώ ένεκα πλασματικών δαπανών οικιακής βοηθού, 6.800,00 ευρώ για τη διενέργεια ορθοπεδικών επεμβάσεων, 2.000,00 ευρώ για την πραγματοποίηση πλαστικών επεμβάσεων, 698,50 ευρώ για ιατρικά έξοδα και 70.000 για χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην εκ του τραυματισμού του. Στην δε σύζυγο του πελάτη μας, στην οποία άνηκε κατά κυριότητα η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πελάτη μας, το Δικαστήριο επιδίκασε 1.565,26 ευρώ λόγω της ολοσχερούς καταστροφής της μοτοσικλέτας και 700,00 ευρώ ένα χρηματικής ικανοποίησης για την ηθική βλάβη που υπέστην από το ένδικο ατύχημα. Ήτοι, συνολικά το Δικαστήριο επιδίκασε στους πελάτες μας το ποσό 85.893,76 των ευρώ.

Tραυματισμός από τροχαίο ατύχημα
30.454€
Ο πελάτης μας σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος αιτούνταν αποζημίωση για την περιουσιακή και μη περιουσιακή ζημιά που υπέστην. Συγκεκριμένα, ως προς τα πραγματικά περιστατικά της υπό κρίση υπόθεσης, ο αντίδικος παραβίασε την ρυθμιστική της κίνησης πινακίδα «ΣΤΟΠ» (Ρ-2) και εισήλθε παράνομα στην διασταύρωση της οδού Δεληγιάννη με την οδό Γκινοσάτη, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το όχημα του πελάτη μας, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά, καθώς διαγνώσθηκε με κάταγμα του άνω άκρου του οστού της κνήμης δεξιάς, κάταγμα κνημιαίων κονδύλων δεξιά, ενώ υπέστην μόνιμη αναπηρία σε ποσοστό 5% και σημαντικές υλικές ζημιές.

Το Δικαστήριο επιλαμβανόμενο της υπόθεσης έκρινε ότι θα πρέπει να επιδικασθεί στον πελάτη μας το ποσό των 614,00 ευρώ ένεκα απώλειας εισοδήματος, 40,00 ευρώ για ιατρικά έξοδα, 2.000,00 ευρώ ένεκα πλασματικών δαπανών οικιακής βοηθού, 5.000,00 ευρώ ως αποζημίωση ένεκα της μόνιμης αναπηρίας του, 5.000,00 ευρώ για χρηματική ικανοποίηση ένεκα ηθικής βλάβης που υπέστην εκ του τραυματισμού του, 11.100,00 ευρώ για την διενέργεια ολικής αρθροπλαστικής επέμβασης γόνατος και 6.700,00 ευρώ για την πραγματοποίηση πλαστικής χειρουργικής επέμβασης. Ήτοι, το Δικαστήριο επιδίκασε στο πελάτη μας το συνολικό ποσό των 30.454,00 ευρώ.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες τις εκάστοτε υπόθεσης από άρτια καταρτισμένο και έμπειρο επαγγελματικό προσωπικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  • Γιατί να μας επιλέξετε;Γιατί προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες τις εκάστοτε υπόθεσης από άρτια καταρτισμένο και έμπειρο επαγγελματικό προσωπικό.
  • Δίπλα σας από τη πρώτη στιγμή!Με εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους καθώς και ομάδα ιατρών και τεχνικών εμπειρογνωμόνων. Επικοινωνήστε μαζί μας!